Yhden naisen roadtrip – vapaa ja ratissa :)

Vhdoinkin aikaa näpyttää blogia!

Varmaan moni teistä pääsi mun tavoin nauttimaan viikonloppuna aivan taivaallisesta säästä (joka muuten säätietojen mukaan on kohta historiaa…)! Täytyy myöntää, etten ole mikään ihan hullu auringonpalvoja ja tämä ihan siitä syystä, että en oikein jaksa ”vain maata” ja mieluummin vaikka teen jotain hyödyllistä pihalla, siis tyyliin käyn kävelyllä, lenkkeilen tai kuten viime kesänä – melon! Ainoastaan ulkomailla jaksan ehkä hieman hartaammin löhötä rantatuolissa kunnon brunan toivossa. Suomessa olen kuitenkin liian lyhytjännitteinen rusketuksen hankkimiseksi. Toisin kuin rakas anoppini, joka on bikinit päällä heti huhtikuusta alkaen ja tästä johtuen ihan papu pitkälle syksyyn!
Olenko mä ainoa, joka ei malta palvoa aurinkoa…?  😐

IMG_0052

 

Mulla oli tänä viikonloppuna taas vähän spessumpaa ohjelmaa luvassa, eli perjantaina kävin noutamassa Espoosta neljän päivän koeajoon uuden Skodan Rapid Spaceback-mallin yhteistyökumppaniltani! Tarkoitus on testata autoa (mä olenkin melkoinen ”vuoden autotietäjä”…) ja lähdinkin sillä Tampereelle asti käymään! Siellä juhlittiin lauantaina mun erittäin rakkaan frendini varpajaisia (joka vissiin naisen ollessa kyseessä on enempikin sormiaiset or whatever..). Loppuraskaus ja etenkin pikkuvauvan kanssa ekat kuukaudet on yleensä aika hektistä aikaa, eikä silloin jaksa ja välttämättä voikkaan irroittautua kemuttelemaan. Ystäväni olikin siis päättänyt järkätä omille lähimmille ystävilleen pienet juhlat, nyt kun vauveli on jo vähän isompi! Mahtava idea!
Perjantaina pakkasin siis kimsut ja kampsut Rapidin takapaksiin, eli naisena siihen arsenaaliin kuuluu ihan vain pari asuvaihtoehtoa jokaiseen kellonlyömään ja kassillinen meikkejä! Mulla oli ihan ”independent woman” fiilis kun mennä suhautin aivan yksin motarilla Skodani kanssa! 😀
Kuulostaa ihan pöljältä, mutta mullahan on takana pitkä ja hyvin vaikea suhde tämän autoilun suhteen – kerron siitä joskus myöhemmin. Siksi oli jotenkin tragikoomista, että juuri minulle tarjottiin autoa koeajoon… Olen kuitenkin sitä mieltä, että mun täytyy työstää näitä mun fobioita, koska muuten en pääse niistä ikinä eroon. Kaikki sai siis alkunsa kun joskus olin kolarissa…jne…

Pyörällä ajaminen sen sijaan ei pelota :D!
Pyörällä ajaminen sen sijaan ei pelota :D!

Perjantaina kun pääsin perille lähdettiin melkein heti keskustaan kun nälkä huusi vatsassa! Käytiin Tampereen keskustassa Masu Asian Bistro-nimisessä, melko uudessa raflassa syömässä. Odotukset oli aika kovat tietäen, että kyseessä on julkkiskokin mesta. Harmi sinänsä, että ainakin valitsemani annos, Tonkatsu ”burger” oli kyllä aikamoinen pettymys! Muutenkin ravintola oli vähän ahtaan loukon tuntuinen, ”käryinen” ja ystäväni vieressä istunut melko isokokoinen ihminen lähes hänen sylissään kun pöydät olivat vieri vieressä. Lisäksi aina kun tarjoilija tarjoili meidän takana tai vieressä olevaan pöytään, niin mun piti siirtyä aivan pöytään kiinni… Todella ärsyttävää. Valitettavasti kuvaa ei annoksesta ole, koska oli niin älyttömän pimeää, ettei järkevää kuvaa saanut. 
Ystäväni annos ribsejä oli kuitenkin hinnastaan huolimatta oikein mainio, joten ehkä joskus annan vielä uuden mahdollisuuden Masulle.

lenkillä lenkillä3

Lauantaina kipaisimme heti herättyämme aamuaerobiselle! Kaupin ja Petsamon alueet on ihan mun lempparilenkkimestoja, koska olen asunut siinä nurkilla useita vuosia. Mulla oli vaan ilmeisesti illan rasvapläjäyksestä maha kipeä ja jäätävä närästys! Olin jo unohtanut miltä se tuntuu… Onneksi olo helpotti kun päästiin Tammelantorille. Siellä oli tarkoitus syödä aamupala ja tiedättekö mitään muuta parempaa aamupalaa, kuin kakku :D? Sitä minäkin!
Olin lukenut Kemikaalicoctail-blogista, että Tammelantorilla testaamisen arvoinen paikka on Bööna raakakakkukahvila! Olen oikeasti näissä raakakakkuasioissa ihan amatööri, vaikka moni luuleekin mun olevan joku ”elävän ravinnon asiantuntija”… Olen monesti kuolannut esim. bloggarimme Jonnan aikaansaannoksia raakakakkurintamalla, mutta jotenkin pieni skeptisyyteni on nostanut päätään raakakakuista puhuttaessa. Maistuuko ne terveellisyydeltä?
Onneksi voin sanoo, että olin 100% väärässä! Ainakin Lindan leipoma maidoton ja viljaton Marja-jugutti raakakakku oli ihan mielettömän hyvää! Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos tai tutun kahvilanpitäjän nuoleskelua. En ollut koskaan edes tavannut Lindaa, mutta kivaa kyllä, hän oli lukenut blogiani :)! Kakkuvalikoima oli runsas ja kakut oli aivan ammattilaistasoa ulkonäkönsä ja makunsa puolesta. Siirtäkääs tekin siis ennakkoluulot romukoppaan ja maistelkaa joskus! Voisin ehdottomasti harkita tuon kakun ottamista esim omiin häihini hääkakuksi. 

bööna

 

hinnastoraakakakku raakakakku3

tammelantorilla raakakakku2

Olisin mennyt päivällä Fressi Sykkeelle treenaamaan, mutta ajatuskatkoksen johdosta olin paikan päällä liian myöhään ja ovet olivat lukossa… Viime viikko meni kyllä muutenkin ihan penkin alle punttitreenien suhteen, myönnetään. Onneksi nyt on viikko uus ja sen myötä uusi mahdollisuus! Ja sen aijon kyllä käyttää!
Puntin nostelua mä totisesti tarvitsenkin, koska kävin eilen uudestaan InBody mittauksessa, josta kirjottelen myöhemmin tällä viikolla lisää. Tulokset eivät tosin olleet menneet juuri suuntaan taikka toiseen, painoa oli hieman vähemmän (800g) ja muutokset olivat muutenkin tosi pieniä.
Aika täydellinen viikonloppu taas tosiaan varsinkin seuran ja ilmojen puolesta. Nyt ei sitten muuta kuin hauis edellä tähän uuteen viikkoon ja tänään on mun viimeiset jumppaohjaukset tämän kevään osalta! Meinaako muuten muut ryhmäliikuntaohjukset ohjailla myös kesän aikana??

Tähän loppuun vielä pari kuvaa lauantailta! Terkkuja kaikille ihanille mimmeille <3 ! 
IMG_0053 IMG_0057

IMG_0072IMG_0109 IMG_0163

 

 

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “Yhden naisen roadtrip – vapaa ja ratissa :)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta