Yhteistreeni Eastbody Malmilla 13.12, be there!

Ei hitsi kun meni vähän viimetinkaan… No, tässä tulee siis lisää infoa ensi lauantaista!

Ensi lauantaina 13.12 klo.11 olisi mahdollista osallistua taas yhteistreeniin Eastbody Malmilla Helsingissä (osoite Kirkonkyläntie 7). Treeni on siis salitreenistä kiinnostuneille blogini lukijoille. Kaikenlainen treenikokemus kelpaa, eli mukaan mahtuu aloittelijat, kuten myös enemmän treenanneet. Riittää, että olet innostunut ja terve 🙂 ! Tai ainakin tunnet oman kroppasi kommervenkit ja tiedät mihin se taipuu ja mihin ei.

Treenin sisältö tulee olemaan sama kuin Joensuun kimppatreenissä;

– Kuinka treenata oikein ja KOVAA, eli niin, että treenistä saa haluamansa tuloksia!
– Perustekniikat (mm. erilaiset kyykyt ja maastavedot), eli käydään läpi kuntosaliharjoittelun perusliikkeitä ja hieman myös erikoistekiinoita, joilla saa vaihtelua treeniin!
– Käyn läpi jokaisen kanssa myös henkilökohtaisesti tekniikat ja annan henkilökohtaiset vinkit
– Puhumme treenin suunnittelusta, eli millaisia liikkeitä salitreeniin kannattaa valita ja miten jakaa treenit omaan viikkoon sopivaksi.

Treenin kesto on 2h ja hinta 35€ (sis ALV ja kuntosalimaksu). Otan treeniin viisi osallistujaa ja muutaman peruutuksen vuoksi kolmelle on vielä tilaa treeniin! Eli jos osallistuminen kiinnostaa, niin laita sähköpostia [email protected] ja viestin otsikoksi ”kimppatreeni 13.12”!
Eastbodylle on helppo tulla julkisilla (juna sekä bussi) sekä omalla autolla. Laitan lisää infoa osallistujille vielä sähköpostiin.
Toivottavasti saadaan porukka kasaan, varmasti taas todella kiva kaksituntinen luvassa! 

IMG_2092

 

fityoutoo

4 vastausta artikkeliin “Yhteistreeni Eastbody Malmilla 13.12, be there!”

  1. Tosi kivaa että järjestät näitä,harmi vaan ettei ole lapsenvahtia juuri sinä päivänä..:/ muutenkin tykkään sun blogista paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta