Yhteistreenit Eastbody Malmilla 30.5

Rakkaat lukijat!

Taas olisi mahdollisuus osallistua yhteistreeniin lauantaina 30.5 Helsingissä Eastbody Malmilla

kyykky3 (1 of 1)

Ensimäinen ryhmä (aloittelijat) klo.11-13
Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka et ole juuri treenaillut salilla. Olet ehkä hieman hukassa eri laitteiden ja kahvojen keskellä, etkä keksi mitä salilla voisi tehdä. Kahden tunnin aikana opettelemme perusjuttuja ja käymme läpi jokaiselle lihasryhmälle toimivia perusliikkeitä! Sen lisäksi jokainen osallistuja saa treenin jälkeen itselleen ohjelman, jolla salitreenin voi aloittaa tehokkaasti ja turvallisesti (liikkeet käydään yhdessä läpi).
Treenissä voit myös vapaasti esittää omia kysymyksiä treeniin ja ruokavalioon liittyen.
Treenin hinta 35€ (sis ALV) sisältäen salimaksun. Ryhmään mahtuu 6 henkilöä.

Toinen ryhmä (kovaa treenaavat) klo.13-15
Tällaista yhteistreniä on kyselty kovasti! Tässä ryhmässä siis treenataan kovaa, mutta mikään pro ei todellakaan tarvitse olla! Riittää kun tiedät perusjutut eli aivan nollasta ei tarvitse tekniikoiden kanssa lähteä. Käydään koko kroppa läpi kiertoharjoittelutyylisesti, jotta liian pitkiä odotteluita ei tulisi. Jokainen saa treenin myös paperilla. Tässä treenissä siis keskitytään hikoilemaan ja kannustamaan kaveria! Lupaan, että kroppasi on tulessa tämän treenin jälkeen!
Treenin hinta 35€ (sis ALV) sisältäen salimaksun. Ryhmään mahtuu 6 henkilöä.

taffer2 (1 of 1)

Ilmoittautumiset sähköpostilla [email protected] ja otsikkokenttään ”Yhteistreeni Eastbodylla 30.5”.
Eastbody sijaitsee Malmin torilla osoitteessa Kirkonkyläntie 7. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla (N, I ja K junat sekä useat bussit) ja Prisman parkkihallissa on ilmaista paikoitustilaa autoille. Lisää infoa osallistuville vielä sähköpostilla! Tervetuloa treenaamaan Malmille 🙂 !

kyykky (1 of 1)

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta