Yksin kotona kaksi!

Heräsin tänä aamuna jostain syystä väärällä jalalla ja sekin jalka jolla heräsin, oli ihan jumissa! Eilinen tehotreeni pakaroille ei mennyt siis ainakaan hauikseen. Olin alunperin ajatellut, että menisin tänäänkin vielä salille (kuudes kerta tällä viikolla), mutta noi jalat on nyt niin jumissa, etten viitsi kiusata niitä enää kolmatta kertaa peräkkäin! Kävin aamulla koirien kanssa aamulenkillä, josko ne tuosta vähän oikenis.. Alilla on vaan tällä hetkellä joku vittupäävaihe menossa, joten mun lavat on takuulla oikealta puolelta auki, kun olen talutellut tuota norsua.

Tää viikonloppu ei todellakaan ole ollut mikään uskomaton suksee henkisesti. Kotona oleminen ei kyllä sovi mulle! Olis vaan parempi pysyä kiireisenä, koska kotona mulla on koko ajan nälkä ja matelen täällä kuin mikäkin ameeba! Sitten kun ei oikein kulutakkaan mitään ylimääräistä, niin eipä olis paljon varaa syödäkkään mitään ylimääräistä! En yhtään ihmettele, jos kotona olevat äidit lihovat. Pakostikin sinne suuhun päätyy jotain sellaista, joka ei sinne kuulu!
Toinen paheeni on, etten osaa ottaa rennosti. Siis olla ihan tekemättä mitään! Tämä viikonloppu meni kyllä niin suoraan pelastusarmeijalle kun voi mennä ja se kiristää. Mulla on paha tapa tehdä suunnitelmia…teen sitä, tätä ja tota. Ihan kuin aika loppuisi tästä maailmasta!
Ihan paras vinkki huonoon fiilikseen on lukaista läpi jonkun yli-ihmisen kirjoittama juttu siitä, kuinka menetellä kun elämä potkii päähän. ”Laita silmät kiinni”. ”Hymyile”. ”Ajattele vaaleanpunaisia pupuja hymyilemässä kilpaa auringon kanssa”.
Kyllä onnistuu loistavasti, kun mieleni tekisi lähinnä vedellä moottorisahalla kaikki irtaimisto säpäleiksi ja valella itseni bensiinillä. Että hymyä vaan!

Tämänkin niin henkisesti harmaan päivän auringonpaisteena oli kuitenkin aivan ihanat ystävät! Siinä suomi hävisi ihan huomaamatta USA:lle, kun naikkosten kanssa laitettiin pystyyn oikein kunnon ihmissuhdespekuloinnit… Kaikki naiset tietää mitä mä tarkoitan. EI TUU KESTÄÄN!
Mun ystävät on ainakin niin ihanan suorapuheisia! Meillä onkin sopimus, että sanotaan suoraan asiat niinkuin ne on, eikä tarvi pelätä että joku vetää purkillisen poroja sieraimiin. Usein kun ei itse nää tilanteita ihan realistisesti. Kun kaveri sanoo että ”nyt Katri herätys, ihan oikeesti!”, niin alkaa itsekin ajatella, että pitäiskö se moottorisaha sammuttaa ja laittaa bensakanisteri kiinni.

Odotan innoissani viikon päästä alkavaa työharjoittelua Tampereella! Lähden heti ensitöikseni maanantaina leirikoululaisten kanssa melomaan ja muutenkin kaksi viikkoa pitää sisällään rautaisannoksen actionia ja tottakai, mustaa!!! Sopii mulle :)! Olis mahtavaa, jos tuohon kahteen viikkoon saatais reilusti auringonpaistetta, niin sais tuliaisina kivan brunan kaupan päälle! Kaikkihan sen tietää, miten rumaa valkoinen läski on :D. Treenitkin saa taas ihan uutta potkua, kun pääsee uusiin ympyröihin. Kaks viikkoa painetaan kovaa!! Kroppa ottaa taas hyvin punttia vastaan ja polttoainetta kuluu.

Huomenna maanantai, tsemppiä siihen… Ei taida olla lempparipäivien TOP kolmosessa kovinkaan monella :)!

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta