Yksin kotona yksi!

Moro kullammurut!

Mun läppäri on nyt virallisesti saattohoidossa. Se aukeaa kymmenestä yrityksestä enää vain ehkä joka kolmas kerta ja pitää aivan omituista uikutusta. Välillä se kuulostaa aivan kuolevalta robotilta. Niin surullista :(. Se on antanut varmaan tusinan verran erilaisia virheilmoituksia ja mä lätkin sitä aina vaan kiinni sitä mukaa.
It-tuki epäili, että siinä on kovalevy paskana. Tiedän sanomattakin että sellainen maksaa varmaan maltaita. Ehkä vain kaivan sille haudan meidän takapihalle ja pidämme pienet ja koruttomat hautajaiset. Jes, kerrankin saan laulaa lempivirteni onneni on olla herraa lähellä ja syystä!

It-tuki lähti siis työmatkalle sverigelään ja minä jäin koirien kanssa pitämään mökkiä pystyssä. Harmi, ehkä työnnän illalla vaan siankorvat koirille suuhun ja laitan Iholla-maratonin pyörimään! Harmi myös, ettei siihen voi yhdistää jotain herkullista hiilari-iloittelua! Tänään oli paha paikka, kun jäätelöauto parkkeerasi meidän talon kohdalle! Rivarilähiön hyviä tai tässä tapauksessa huonoja puolia – jäätelöauto.
Tänään en mene salille vaan pidän kävely/venyttelypäivän. Aamupäivä meni tavatessa yhtä asiakasta ja väsätessä muutama saliohjelma. Tänä iltana mulla on ehdoton deadline yhdelle koulutehtävälle. Se on pomminvarma homma, että jos tästä lähden vielä salille niin ilta onkin siinä. Sen jälkeen en ainakaan jaksa enää yhtään mitään!

Joku jo tuossa kyselikin, josko kertoisin jotain treeneistäni.
Olen tosiaan suunnitellut tämän uuden treeniohjelman itse ja olen siihen kyllä todella tyytyväinen. Haluan nyt pureutua todella ongelma-alueisiini, etenkin lantiomakkaroihin, eikä ne penkkiä tekemällä lähde! Mulla ei nuo geenit ole siinä mielessä puolella, että omistan hyvin vahvasti A-vartalotyypin. Surullista kyllä, läski ei lähde joka paikasta yhtä tehokkaasti.
Internet on ihmeellinen maailma, myös treenin suhteen! Se ja etenkin youtube on pullollaan miljardeja eri liikkeitä ja variaatioita niistä. Vaatii tietenkin hieman ammattitaitoa löytää sieltä ne itselleen sopivimmat ja tehokkaimmat treenit. Pääidea uudessa treeniohjelmassa on monipuolisuus ja intensiteetti. Kuten kerroin aikaisemmin, saattoivat treenit ennen kisoja helposti venyä yli kaksituntisiksi. No joo, tämä johtuu tietysti myös siitä, että teen huolelliset alkulämmittelyt etenkin jaloille (10min aerobista, keppijumppa, jalkojen heiluttelut ja lyhyet venytykset). Koska minulla on ollut ongelmia tuon vasemman pakaran kanssa, niin on tärkeä aukoa paikat ennen tositoimia! Treenin jälkeen tein myös ennen kisaa tietenkin aerobisen, johon meni puoli tuntia. Voitte siis kuvitella, että olin lievästi sanottuna kuitti aina treenin jälkeen, varsinkin kun aamulla oli vedetty jo 1,5h aerobista. Mutta kannatti! Ilman sitä, en olisi päässyt edes tuohon kuntoon, mitä nyt olin. Sen takia joidenkin puheet siitä, ettei bikinisarjaan tarvitse edes treenata, tuntuvat aika kohtuuttomilta. Jostain on kuitenkin aina aloitettava.

Olen huomannut, että kroppani tottui vanhaan treeniohjelmaan, joka on huono asia taas sitten tehon kannalta. Nyt tarvittiin siis muutosta sekä liikkeisiin että vähän muuhunkin. Kun treenissä ei nouse hiki pintaa eikä lihaksissa tunnu suloista kipua seuraavana päivänä, on jotakin muutettava ja äkkiä! Nykyään siis ehtii vielä vähemmän päivittää kuulumisia pappojen kanssa, kun painan salilla menemään kuin höyryjuna! Toistot vaihtelevat kymmenestä kolmeenkymmeneen.
Tässä  joitakin esimerkkiliikkeitä uudesta treenistä:
-Kyykkyjä tuhannella eri tyylillä, esim. box-kyykkyä, syväkyykkyä, askelkyykkyä ja bulgarialaista, NAM!
-Yhden jalan prässi
-Maastaveto sumona, tää on mulle uutta…
-Loitontajat laitteessa, kyllä! Nyt mäkin voin ottaa sen naistenlehden käteen ja rentoutua!
-Lantionnostot tangon kanssa
-Kickback taljassa, toimii!
-Rapullenousu kera käsipainojen

No joo. Siinäpä vain muutamia mainitakseni!
Tähän loppuun pakko laittaa kuva mun uusista kengistä, ostin ne alesta. Hyvästi lenkkarityttö! Maksoin ne muuten ruokakassasta, HYI MUA!!! Oon kyllä kauheen edesvastuuton ihminen, mutta minkäs teet :D. Mä sanoisin että toi on ihan kohtuullinen palkka noiden koirien hoidosta.

fityoutoo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta