You’re fired! Eikun siis hired!

27 000 lukukertaa täynnä! OMG! Ihan mahtavaa! Siinä vaiheessa, kun blogia oli luettu tuhat kertaa, niin ajattelin, että voiko olla totta! Mun tavoite oli ihan tosissaan 50 lukijaa päivässä :D. Lupaan olla karkkilakossa kolmeen kymppiin asti ja sitten juhlistan päivää punnertamalla 300 kertaa, tekemällä 300 vatsalihasta ja 300 kyykkyä. Sitten koko homma päättyy varmaan kolmen kilon karkkipussiin ja kivuliaaseen sokerihumalaan :D. Tämä kaikki ikuistetaan tietysti videolle!
Facebookkiin tulla tupsahtaa myös lähiaikoina Fit You Toon omat kotisivut! Käy tykkäämässä niin olet hyvä ihminen! Sen jälkeen en aijo postata uusia päivityksiä enää oman facebookkini kautta, koska en halua ärsyttää niitä ihmisiä, joita ei vähempää voisi kiinnostaa K. Viirretin elämä tai tämä blogi. Ps. Miksi he muuten ovat ystäviäni facessa?

Makeasta puheenollen… Kävin tänään kotimatkalla Malmin Lidlissä ja löysin muutaman salmiakkikossua metsästävän hanun, oudosti meikatun kassan ja sitten tämän!

Lidlissä oli nimittäin jättiläiskokoisia ananaksia puoli-ilmaiseksi ja tottakai meikeläisen ostoskoriin päätyi yksi. Tuollaisen satsin tuhoamiseen meneekin muutama päivä ja oma suosikkini on ehdottomasti tuore ananas, rahka ja pellavansiemenrouhe! Ananaksessa on muuten paljon C-vitskua ja B1-vitskua. Onhan ananas myös jonkinlainen diureetti..eli poistaa nestettä. Mutta voin vannoa, että jos nyt ostit viisi numeroa liian pienen puvun kaverin häihin ensi viikonlopuksi, niin se tule mahtumaan päälle pelkästään ananasta puputtamalla :).

Tänään on ollut hieno päivä! Aamulla olin työhaastattelussa ja meni kyllä täysin nappiin! Työ on aluksi keikkatyötä, mutta poikii tulevaisuudessa varmasti jotain muuta. Odotan suurella mielenkiinnolla ja innolla uusia hommia ja uusiin ihmisiin tutustumista. Liikunta-alalla piirit ovat pienet ja jos hoitaa hommansa hyvin niin se varmasti kuuluu perästä! Tai vaihtoehtoisesti; Perseile kerran, niin kukaan ei välttämättä otakkaan sinua enää hommiin! Tottakai joka alalle eksyy silti porukkaa, joka ei sinne varsinaisesti kuulu. Pahimmassa tapauksessa joku muu istuskelee päivät pitkät jalat pöydällä pelaten tetristä ja kerää hillot taskuunsa SUN tekemästä työstä. Tai haet jotain unelmiesi työpaikkaa, johon olet täydellisen pätevä… Ja paikan saakin sitten pomon nykyisen vaimon tytär, jolla on hamsterinhoitajakoulutus ja kaksi viikkoa työkokemusta Jägermeistertyttönä olemisesta. Siinäpä sitten estelet v-käyrää nousemasta pilviin ja jatkat samojen papereiden mapittamista kuin ennenkin!

Jotkut eivät saa edes piparia, muista se!  

Tänään saliohjelmassa on vuorossa jalat! Olen ottanut yhden jalkapäivän pääliikkeeksi minulle entuudestaan oudomman kyykyn, eli box-kyykyn. Box kyykky eroaa normaalista kyykystä niin, että siinä laskeudutaan istumaan penkille tai laatikolle. Laatikon tulisi olla niin matala, että siihen istuttaessa lantio on alempana kuin polvet.
Itse olen kokenut, että box-kyykky on todella tehokas variaatio tavallisesta kyykystä, varsinkin ajatellen pakaraa! Kyykkytekniikan on tosin oltava kunnossa, koska tankoa pidetään varsin takana selässä ja lihasten täytyy olla kontrollissa etenkin ala-asennossa – etenkin keskivartalon! Muuten tanko painaa selkärankaa kasaan ja alaselkä on todella hätää kärsimässä! Lisäksi laatikon päältä ei saa nousta liian aikaisin, siis niin, että pakara vain hipaisee laatikkoa. Ylösnousun tulisi olla rivakka, mutta laatikon päällä ei saa keinuttaa selkää. Helppoa eikö totta? Tärkeintä on muistaa, ettei lähde missään liikkeissä salilla mopolla moottoritielle; Jos olet nähnyt liikkeen youtubesta, niin se ei tarkoita sitä että tankoon kannattaa lyödä salin isoimmat kiekot. Kävelet vaan reilusti sinne keppitelineelle ja nielet ylpeytesi :D.
Mutta nyt, let’s go!!!

fityoutoo

2 vastausta artikkeliin “You’re fired! Eikun siis hired!”

  1. Kysy vaan :). Työ on yritysliikuntaa täällä Helsingissä, olen sitä jo tehnytkin Tampereella. Työ on aluksi keikkaa ja syksyllä saan vakkaripaikkoja. Olen ohjannut aika paljon kaikenlaista, mutta noi firmajutut on kaikista mieleisimpiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta